EMİNE ÇETİNER

Özgeçmişi

1998 yılında Ş.urfa'da doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi'nde Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik okudu. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi okumaktadır. Düşler akademisi adında bir topluluğun kurucusudur. Bu toplulukta sosyal yardım faaliyetleri ve sosyo-kültürel çalışmalar yapmaktadır. 2020 Kagider'in Geleceğin Genç Kadın Liderleri arasında yer almaktadır., Düş ortağım, Kagider Pusula gibi projeler arasında yer almaktadır.Huzurevleri'ndeki yaşlı bireylere yönelik Gönüllü Evlatlık isimli bir projesi mevcuttur. Sokakta çalışan çocuklara yönelik "Umut Işığı" isimli bir projeyi yürütmektedir.Adnan Menderes üniversitesi eğitim fakültesi öğrencileri dolayısıyla öğretmen adaylarına doğu görevi yapmaları zorunlu olması sebebiyle bölgeyi anlamak ve bölgenin toplumsal sorunlarını tanıyıp buna yönelik eğitim vermelerini sağlamak amacıyla "Güneydoğu'da Kadın Olmak" isimli bir video belgesel yayını mevcuttur. YouTube platformunda Media diem isimli kanalında kadın, psikoloji,lgbti ve birçok konuya yönelik video yayınları mevcuttur. Ucim,kagider,morçatı,kadın cinayetlerini durduracağız platformu gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak üyedir.Felsefe,teoloji,siyaset,edebiyat gibi alanlar ile ilgili okumalar yapmaktadır.